2022 YILI 'FAALİYET RAPORU' ONAYLANDI

Bilecik İl Özel İdaresi 2022 yılı 'Faaliyet Raporu' sunumu meclis toplantı salonunda onaylandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Mart 2023 Salı 12:25
39 Okunma
2022 YILI 'FAALİYET RAPORU' ONAYLANDI
banner15

Bilecik İl Özel İdaresi 2022 yılı 'Faaliyet Raporu' sunumu meclis toplantı salonunda onaylandı.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında İl Özel İdaresinin yaptığı yatırım ve çalışmaların yer aldığı 2022 yılı 'Faaliyet Raporu’ görüşüldü. İl Genel Meclisi (İGM) toplantı salonunda düzenlenen sunuma İGM Başkanı Osman Yılmaz, İGM üyeleri, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Akil Şahin ve Erol Bandımalıoğlu ile birim müdürleri katılım gösterdi.


Toplantıda Genel Sekreter Bayrakçı, 2022 yılı 'Faaliyet Raporu'nu İGM'ye sundu. İl Özel İdaresi'nin raporu oy birliğiyle kabul edildi. Vali Kızılkaya, toplantı bitiminde yaptığı konuşmada 2022’nin yürütülen çalışmalar açısından Bilecik için bereketli bir yıl olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle