10 ŞEHRE TAHSİS EDİLDİ! BİRİ BİLECİK'E GELİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından aralarında Bilecik'e de bulunduğu 10 şehre tahsis edilen 'Gezici Kütüphane Otobüsü'nün ilk durağı Elbistan oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Nisan 2023 Perşembe 11:44
425 Okunma
10 ŞEHRE TAHSİS EDİLDİ! BİRİ BİLECİK'E GELİYOR
banner15

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından aralarında Bilecik'e de bulunduğu 10 şehre tahsis edilen 'Gezici Kütüphane Otobüsü'nün ilk durağı Elbistan oldu.


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğümüz tarafından aralarında Bilecik'in de bulunduğu toplam 10 şehre tahsis edilen 'Gezici Kütüphane Otobüsü'nün ilk durağı Elbistan oldu.

'Gezici Kütüphane Otobüsü'nü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya karşıladı.

Deprem bölgesinde depremden etkilenen çocuklar, gençlerimize ve yetişkin bireylere hizmet verecek olan otobüs belirli bir süre sonra Bilecik'in ilçe ve köylerde hizmet verecek.


Toplam 11 metre uzunluğunda ve içerisinde çocuk, genç ve yetişkin okuyucularımızın faydalanacağı kitaplar başta olmak üzere; sinema projeksiyon cihazları, üst düzey ses sistemleri, satranç alanları, akıl oyunları, internet ve bilgisayar donanımları, PlayStation, konforlu okuma alanları, süreli yayınlar, buzdolabı, dış mekan gölgelik perdesi gibi bir çok donanımla özel olarak üretilmiş olan 'Gezici Kütüphane Otobüsü' Elbistan'da ki çocuk, genç ve yaşlılara uzman personel ile hizmet vermeye başladı.

Son Güncelleme: 13.04.2023 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle