YA TAMAM YA DEVAM

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) takımlarından Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, hafta sonu oynayacağı ve gruptaki son şansı Yeşilyurt maçının hazırlıklarını devam ediyor.

26 Ocak 2017 Perşembe 11:05
1220 Okunma
YA TAMAM YA DEVAM

  Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) takımlarından Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, hafta sonu oynayacağı ve gruptaki son şansı Yeşilyurt maçının hazırlıklarını devam ediyor.  

 

 

      Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü pazar günü Çankırı'da TB2L B Grubu 13. hafta mücadelesine çıkacağı  Yeşilyurt maçının hazırlıklarını İstasyon Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı fizik ve kondisyona dayalı antrenmanla hazırlandı. 10 takımlı B grubunda 14 puanla en son sırada yer alan Bilecik temsilcisi gruptaki rakibi olan ve 16 puanla 7’inci sırada yer alan Yeşilyurt karşılaşmasında hedef galibiyet olurken, bu maç son şans olarak nitelendiriliyor.

 

 

  “Bu son şansımız”

 

   Antrenman sonrası açıklama yapan takımın Başantrenörü Yeşer Karabulut, hafta sonu deplasmanda Çankırı Demirspor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası üzgün olduklarını anlatarak “Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde çok önemli bir maça çıkacağız.

 

 

    Gruptaki rakibimiz olan Yeşilyurt yenerek bu takıma averaj sağlamak istiyoruz. Bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanarak grupta kalmak için şansımızı sürdüreceğiz. Bu maç bizim için çok önemli. Taraftarımız bu maçta en önemli faktör olacak bize ve onları pazar günü oynayacağımız maça davet ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2017 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle