İNEGÖL BELEDİYESPOR MAÇA HAZIR, YA BİZ?

  Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Serra Sünger İnegöl Belediyespor Başantrenörü Mehmet Sezen, geriye kalan maçlarını kazanarak Play-off oynama hedeflerinin olduğunu söyledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Şubat 2018 Cuma 15:06
510 Okunma
İNEGÖL  BELEDİYESPOR  MAÇA HAZIR, YA BİZ?

  Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Serra Sünger İnegöl Belediyespor Başantrenörü Mehmet Sezen, geriye kalan maçlarını kazanarak Play-off oynama hedeflerinin olduğunu söyledi.

Serra Sünger İnegöl Belediyespor Başantrenörü Mehmet Sezen, 24 Şubat Cumartesi günü saat 18.30'daYeniceköy Spor Salonu'nda ağırlayacakları Bilecik Belediyesi maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Fikstür gereği çok zorlu bir maç serisi ile başladık. Bu ilk yarıda da böyle oldu. İkinci yarıda da aynı başlangıç oldu. Biz ikinci yarıda bu 4'te 1 yaptığımız ilk hafta serisini ikinci yarı maçlarında 4'te 2 yapma hedefi ile çıktık. Fakat Bornova gibi çok önemli bir takımı kendi sahamızda yenmemize rağmen, deplasmanda 10 sayı önde olduğumuz Yüksek Çıta maçını kaybettiğimizde, bu 4'te 2 hedefimizden sapmış olduk. Şimdi 6 tane maçımız kaldı.

 Geçen hafta oynadığımız Antalya Kepez'de çok önemli ve zor bir deplasmandı. 7 tane maçımız kalmıştı. Biz kendi aramızda çocuklarla inanarak tekrar bu 7 maçlık seriye başladık ve hedefi 7'de 7 koyduk. Geçen haftayı kazandık. Şimdi diyoruz ki 6'da 6. Her haftayı kendimize hedef koyarak geçmek istiyoruz. Play-off oynamak istiyoruz. Biz bu sene diğer takımlara göre belki kısıtlı bir bütçeyle yola çıktık ama karakterli oyuncularla oynadık. Şansız maçlar kaybetmemize rağmen hala Play-off şansımızı da sürdürüyoruz. Ben inanıyorum ki, Play-off'a kalacağız ve orada da buranın çok kolay geçilmeyecek bir kale olduğunu herkese göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2018-02-24 02:46:45

adamlar ne güzel sponsor bulmuşlar serra sünger diyeee bilecikte kaç fabrika spor külüplerine sponsor oluyorr merak konusuu

Avatar
veli deli 2018-02-24 20:00:27

şu takıma harcanan paraya yazık galibiyet sıfır

Avatar
HASAN CEMAL 2018-02-25 10:03:23

BİLECİK LİYİM FAKAT BİR KERE BİLE BASKETBOLA GİTMEK İSTEMİYORUM BAŞARI VARMI YOK HER SENE DÜŞÜYOR SONRA LİGE KATILMAK İÇİN PARA VERİYORUZ SONRA LİGTEN DÜŞMEMİŞ GİBİ OYNUYORUZ BU KURULDUĞUNDAN BERİ AYNI VATANDAŞA SORSUNLAR BAKALIM NE SONUÇ ÇIKACAK FAKAT BİR MEBLAĞ ÇIKACAKSA FABRİKALAR OLSUN NEDEN BELEDİYE SPONSOR ÇOKMU ZENGİN BELEDİYE HAYIR YAHU ÇARŞIDA YIKILAN YERLER ZAR ZOR YAPILIYOR GERÇKCİ OLALIM MADEM PARA VAR NEDEN BASKETBOL HER OKULA ŞART KOŞULSUN KAPALI SPOR SALONU OLSUN İMKAN OLSUN OKUL DEMİŞKEN OKUL YOLLARI MUAMMA HEPSİ KÖSTEPEK YUVASI GİBİ ŞEHİR DESEN YÜKSEK BİNALARDAN PARK YERİ YOK MADEM PARK YERİ YAPTIN İN KARDEŞİM YERİN 3 KAT ALTINA SANA SORAN MI VAR İMKAN SENDE ŞİMDİ KAPALI DİYORSUN BAKALIM KAÇ ARAÇ ALACAK BİR DE TÜPLÜ ARAÇLAR KAPALI YERE ALINMAZ BİLMEM BİLİYORMUSUNUZ ŞİMDİ BU PARK YERİ OLDUMU GENE HAYIR

banner22

resim yükleresim yükle