ZABITA EKİPLERİNDEN FAHİŞ FİYAT VE ETİKET DENETİMİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ayakkabı, çanta ve giyim mağazalarına yönelik fahiş fiyat denetimi yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Şubat 2022 Salı 13:23
34 Okunma
ZABITA EKİPLERİNDEN FAHİŞ FİYAT VE ETİKET DENETİMİ
banner15

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ayakkabı, çanta ve giyim mağazalarına yönelik fahiş fiyat denetimi yaptı.


Bilecik'te zabıta ekipleri denetimlerde ürünlerin etiket ve irsaliye karşılaştırmaları yapılıyor, fahiş fiyat yansıtan veya etiket ile kasa fiyatları arasında fark bulunan işletmelere gerekli cezai işlemler uygulanıyor.

Belediye Başkanı Şemih Şahin'in talimatları doğrultusunda denetimlere aralıksız devam ettiklerini anlatan Zabıta Müdürü Sali Yılmaz, "Ekiplerimiz denetimlerde fahiş fiyat yansıtan veya etiket ile kasa fiyatı arasında fark bulunan işletmelere gerekli cezai işlemi uyguluyor.

Ekipler ayrıca vatandaşların fiyatlarla ilgili her türlü şikâyetini de değerlendirerek, ilgili işletmeler hakkında cezai işlem yapıyor. Vatandaşlarımız cebi bize emanet, bizlerde o emaneti korumak için gece gündüz fiyat, etiket denetimlere devam ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle