ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kenttin dört bir yanında denetimlerini sıklaştırdı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ekim 2022 Salı 12:30
43 Okunma
ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR
banner15

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kenttin dört bir yanında denetimlerini sıklaştırdı.


 

Vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde hizmet almalarını sağlayabilmek için denetim ve bilgilendirme çalışmalarına hız veren ekipler; güzellik salonları, kuaförler, marketler, internet kafeler ve el yapımı patlayıcı madde içeren işyerlerini denetledi.

İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, genel temizlik, sağlık bilgisi kuralları ve salgın tedbirleri gibi birçok başlıkta denetimler gerçekleştiren ekipler, kurallara uymadığı tespit edilen işletmeler hakkında idari para cezası uygulanmak üzere tutanak düzenledi.

Halk sağlığını tehlikeye atacak herhangi bir duruma göz açtırmayacaklarını vurgulayan yetkililer, denetimlerin hassas bir şekilde her alanda yürütüleceğini ifade etti.


 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belli aralıklarla yapılan denetimlerin devam edeceğini ve vatandaşların herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde 153 numaralı Alo Zabıta Hattı ve Güzel Masa Whatsapp Hattından iletişim kurabilecekleri bilgisini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle