YAZ BİLİM KAMPINDA 714 ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERE KATILDI

Bilecik Belediyesi tarafından çocukların verimli ve keyifli bir yaz tatili geçirmeleri amacıyla hazırlanan 'Yaz Bilim Kampı'nda 714 öğrenci farklı etkinliklere katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Eylül 2022 Pazartesi 12:31
27 Okunma
YAZ BİLİM KAMPINDA 714 ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERE KATILDI

Bilecik Belediyesi tarafından çocukların verimli ve keyifli bir yaz tatili geçirmeleri amacıyla hazırlanan 'Yaz Bilim Kampı'nda 714 öğrenci farklı etkinliklere katıldı.


 

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nın çocuklara yaz tatili hediyesi olan yaz bilim kampında, çocuklar birbirinden eğlenceli atölye faaliyetlerine katılmanın yanı sıra eğlenceli matematik dersleri ile buluştu.

4 Temmuz ile 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen kampta çocuklar; akıl ve zeka oyunları, blok tabanlı kodlama kursu, bilgisayar kursu, eğlenceli matematik ve satranç kurslarında keyifli anlar yaşadı.


Kampta ayrıca; ayın evreleri, cubetto atölyesi, beebot atölyesi, canlılar dünyasına yolculuk, böceklerin dünyası, proje geliştirme atölyesi, mind robot atölyesi, küt küt kalp atölyesi, astronomi atölyesi, çıtır çıtır elektrik devresi atölyesi, geri dönüşüm malzemelerinden müzik aleti atölyeleri ile saatleri öğreniyorum adlı atölyeler de yer aldı.


 

Çocuklar ile aileleri, Uzman Eğitmenler Serpil Yılmaz ve Sevgi Akkoy’un verdiği derslerin çok verimli geçtiğini belirterek, devam etmesi isteklerini de iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle