ÜCRETSİZ KURS

Bilecik Belediyesi tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) adayları için gerçekleştirilen fiziki yeterlilik sınavı hazırlık kursları devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Aralık 2022 Pazartesi 12:18
234 Okunma
ÜCRETSİZ KURS

Bilecik Belediyesi tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) adayları için gerçekleştirilen fiziki yeterlilik sınavı hazırlık kursları devam ediyor.


Gençlere yönelik birçok alanda hizmetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi, verilen eğitimlerle adayları sınavlara hazırlıyor.

 Bilecik Belediyesi Spor Birimi uzman eğitmenleri tarafından Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonunda verilen kurslara katılan öğrenciler, Bilecik Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti de alıyor.

Öğrenciler, yaklaşık üç ay sürecek eğitimler sonucunda fiziki yeterlilik sınavına katılacaklarını belirterek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve eğitmenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERPOMEMKurs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle