TERZİLER, DÖŞEMECİLER VE KADINLAR ÜRETİME GEÇTİ

Bilecik kent merkezinde bazı terziler, döşemeciler ve kadınların deprem bölgesine çadır üretimine geçti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Şubat 2023 Pazartesi 13:01
198 Okunma
TERZİLER, DÖŞEMECİLER VE KADINLAR ÜRETİME GEÇTİ

 Bilecik kent merkezinde bazı terziler, döşemeciler ve kadınların deprem bölgesine çadır üretimine geçti.


Bilecik Belediyesi koordinasyonunda yürütülen çalışma çerçevesinde deprem bölgesinde kullanılmak üzere üretilen 100 çadır, deprem bölgesine bu akşam gönderilmeye başlanacak. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Kültür ve Kongre Merkezinde devam eden çalışmaları inceleyerek, bilgi aldı.


"100 adet çadırı üretmiş olacağız ve bu akşama kadar bu çadırları tamamlayıp, göndermeyi planlıyoruz"
Bilecik Belediyesi’nin depremzedeler için yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, "Deprem bölgesinde yaşanan felaketten dolayı çadır ihtiyacı doğdu. Bu yüzden Bilecik Belediyesi Atölye birimi, Halk Eğitim dikiş kurslarındaki kursiyerlerimiz ve aynı zamanda kooperatifimizdeki kadınlarımızın yardımlarıyla çadır üretmeye başladık. 100 adet çadırı üretmiş olacağız. Bu akşama kadar bu çadırları tamamlayıp, göndermeyi planlıyoruz. Yine Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle çadırların içine yatak, yastık, yorgan ve benzeri ihtiyaçları alacağız. Aynı zamanda esnaf ve vatandaşlarımızın destekleriyle çadırların içerisini ısıtıcılar, elektrikli sobalarla donatacağız. İhtiyaç olan alanlarda jeneratörler alacağız. Bilecik Belediyesi olarak afet bölgesinde bir çadır kent kurarak, buradaki vatandaşlarımıza biraz da olsa yardımcı olmaya çalışacağız. Bu anlamda vatandaşlarımızın bizlere destek ve yardımcı olmalarını da rica ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ayrıca, açıklamasında ayrıca yürütülen çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Bu zor günleri, daha çok kenetlenerek, atlatacağız’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.02.2023 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsimdiz 2023-02-14 00:53:48

Bu dayanışma iyi insanların olduğunu görmek acı larınızı dindiriyor
Bi nebze
Allah yardımcımız olsun

banner22

resim yükleresim yükle