TALEPLERİN YÜZDE 91’İ ÇÖZÜME KAVUŞTU

Bilecik Belediyesi Güzel Masa’ya vatandaşlar tarafından bildirilen talep ve şikayetler en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2021 Salı 13:07
150 Okunma
TALEPLERİN YÜZDE 91’İ  ÇÖZÜME KAVUŞTU

Bilecik Belediyesi Güzel Masa’ya vatandaşlar tarafından bildirilen talep ve şikayetler en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.


Aralık ayında vatandaşlardan Bilecik Belediyesi Güzel Masa’ya gelen 66 adet talep ve şikayetin 59 tanesi gerçekleştirilerek, talep ve sorunların yüzde 91’i çözüme kavuşmuş oldu.

Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "Bilecik'te 12 mahalle başta olmak üzere mücavir alanda vatandaşların Güzel Masa’ya bildirdiği talepler, ilgili birim çalışanları tarafından çözüme kavuşturularak, yapılan çalışmanın sonucu talepte bulunan vatandaşlara bildirildi. Çözüme kavuşturulan ve bekleyen çalışmalar hakkında ise talepte bulunan vatandaşlara geri dönüş yapılarak, memnuniyeti sağlanıyor. Vatandaşlılarımız ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla önümüzdeki zaman dilimlerinde her ay, gelen talep ve şikayetlerin bilgisi paylaşılmaya devam edecek" denildi.

Son Güncelleme: 05.01.2021 13:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERşikayetTalep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle