TALEPLERİ DİNLEDİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, talep ve görüşlerin alınması amacıyla gerçekleştirilen Halk Günü’nde vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Kasım 2022 Cuma 11:16
154 Okunma
TALEPLERİ DİNLEDİ
banner15
banner18

 Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, talep ve görüşlerin alınması amacıyla gerçekleştirilen Halk Günü’nde vatandaşları dinlemeye devam ediyor.


 

Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen buluşmada Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, halkı dinleyerek, talep ve görüşlerin daha kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Her hafta düzenlenen 'Halk Günü' hakkında sosyal medya hesabında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Haftanın en güzel günü Halk Günü’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinledim. Şehrimizi güzelleştirmek, sorunları halkımızın makamında çözmek için tüm vatandaşlarımızı bir sonraki Halk Günü’ne bekliyorum. Çünkü Bilecik birlikte güzel’’ ifadelerini kullandı.


 

Vatandaşlar da düzenlenen Halk Günü’nden duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Subaşı’ya teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-11-26 19:10:19

Dinlemekle olmuyor icraat lazım

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle