SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Hürriyet ve Bahçelievler Mahallelerinde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
15 Haziran 2023 Perşembe 12:06
180 Okunma
SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Hürriyet ve Bahçelievler Mahallelerinde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.


Başkan Yardımcısı Gürkan Akyurt’tan çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan V. Subaşı, kaldırım çalışmaları ile birlikte asfaltlama çalışmalarının da yapılacağını söyledi.

Bahçelievler Mahallesinde asfaltlama çalışmaları için son düzenlemelerin yapıldığını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Bahçelievler ve Hürriyet Mahallelerimizde devam eden kaldırım ve yol yapım çalışmalarımızı yerinde inceledik. Mahallelerimizde yaşayan tüm sakinlerimize gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyoruz’’ İfadelerini kullandı.


Başkan V. Subaşı, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasıyla mahalle sakinlerinin sağlıklı ve güvenli bir altyapı ve üst yapıya kavuşacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahçelievler Sakini 2023-06-15 12:56:12

Baymaya başladı artık zaten

banner22

resim yükleresim yükle