SEFERBER OLDULAR! EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri depremzedeler için yakacak odun seferberliği başlatırken, odun yüklü tırlar deprem bölgesine gitmek üzere harekete geçti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Şubat 2023 Çarşamba 12:26
231 Okunma
SEFERBER OLDULAR! EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR
banner15

 Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri depremzedeler için yakacak odun seferberliği başlatırken, odun yüklü tırlar deprem bölgesine gitmek üzere harekete geçti.


Bilecik Belediyesi deprem bölgesine şu ana kadar 11 tır yardım malzemesi yanı sıra 6 tır yakacak odun gönderdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentteki park, bahçe ve caddelerdeki ağaçların kalın dallarını budayarak, onları depremzedelerin kurulan çadırlarındaki sobalara yakacak hale getirdiler.

Bunun yanı sıra belediye başkanlığı koordinasyonunda bir yandan ihtiyaç ve gıda maddeleri araçlarla deprem bölgesine gönderilirken, köylüler ve belediye görevlileri tarafından hazırlanan tonlarca odun da deprem bölgesine gönderilmeye devam ediyor.



“Yardım kolileri üzerine duygu yüklü mesajlar yazılıyor”
7’den 70’e her kesimden vatandaşın gece saatlerine kadar hazırlamış olduğu yardım kolileri arasında bazen duygu yüklü mesajlar yer alıyor.

Yardımların toplandığı kültür ve kongre merkezine yardım kolisini gönderen Esma ve Azra kardeşler, "Çok geçmiş olsun, sizi çok seviyoruz. Dualarımız sizinle’’ şeklinde not yazdı.

Son Güncelleme: 15.02.2023 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle