POTANIN KARTALLARI ŞAMPİYON OLDU

Bilecik'te düzenlenen 'Kurumlararası Basketbol Turnuvası'nın şampiyonu Bilecik Belediyesi oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ekim 2023 Çarşamba 12:13
112 Okunma
POTANIN KARTALLARI ŞAMPİYON OLDU

Bilecik'te düzenlenen 'Kurumlararası Basketbol Turnuvası'nın şampiyonu Bilecik Belediyesi oldu.


Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kurumlar arası Basketbol Turnuvası'nın şampiyonu Bilecik Belediyesi oldu. Bilecik Belediyesi, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin de yer grupta oynadığı 4 müsabakanın 3'ü kazanarak şampiyon oldular. Çağatay Okatan, Deniz Esentürk, Umut Özdemir ve Can Doğanay'dan oluşan Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı kupasını Basın Halkla İlişkiler Müdür V. Mesut Ünver ile birlikte Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcisinin elinden aldı.
Öte yandan Marmara Bölgesinde birinci olan 10 ilin şampiyon kurumları Bilecik'in ev sahipliğinde bölge şampiyonasına çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle