PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bilecik Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, kapalı pazar alanındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Aralık 2022 Salı 12:03
280 Okunma
PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bilecik Belediye Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, kapalı pazar alanındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.


 

Beraberinde Başkan Yardımcıları Hüseyin Yıldız, Vedat Kazıcı, Melih Tüfekçi ve ilgili birim müdürleri ile pazar alanını ziyaret eden Başkan V. Subaşı, esnaf ve vatandaşlara hayırlı işler temennisini iletti.

Vatandaş ve esnafın yeni yılını kutlayan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onları dinledik. Tüm dünyada barış, esenlik ve mutluluğun olacağı yeni bir yıl temennisini ilettik. Vatandaşlarımız istek ve görüşleri doğrultusunda güzel çalışmaları şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.


 

Pazar esnafının istek ve görüşlerini de alan Başkan V. Subaşı, yapılması gereken konulara ilişkin notlar aldı, taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle