ÖNEMLİ UYARI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, evde bakılan kedi ve köpekler için mikroçip taktırma tarihinin 31 Aralık olduğu belirtildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Aralık 2022 Çarşamba 11:03
226 Okunma
ÖNEMLİ UYARI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, evde bakılan kedi ve köpekler için mikroçip taktırma tarihinin 31 Aralık olduğu belirtildi.

Avcı’nın konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde can dostlarımız için gerekli bakım ve tedavi hizmetleri devam etmektedir. Can dostlarımız ve vatandaşlarımızın sağlık ve güvenliği için başlatılan mikroçip uygulaması da devam etmektedir.

Buna göre evlerde bakılan kedi ve köpekler için mikroçip taktırma süresi 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir. Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanlarına yönelik mikroçip takma uygulamamız yapılmaktadır. Sahipli hayvanlar ise özel veteriner hekimlikler ile Tarım ve Ormancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı noktalarda yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın herhangi bir cezai işleme maruz kalmaması için belirtilen tarihe kadar mikroçip taktırmalarını hatırlatıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle