ÖDÜLLE DÖNDÜLER

Bilecik’e ödülle dönen Kent Konseyi Gençlik Meclis üyeleri, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na şilti hediye etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Ekim 2023 Pazartesi 11:27
84 Okunma
ÖDÜLLE DÖNDÜLER

Bilecik’e ödülle dönen Kent Konseyi Gençlik Meclis üyeleri, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na şilti hediye etti.


Bilecik Belediyesi, Kent Konseyi ve TEMA Vakfı Bilecik Temsilciliği olarak ortak hazırlanan ‘’Kağıt Atıklarımız Eğitime Dönüşüyor’’ projesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nden ödülle döndü. Kent Konseyi Gençlik Meclis üyeleri ve projenin emekçileri olan Ayşenur, Rengin, Zeynep ve Hakan Başkan V. Subaşı’nı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında ödülle birlikte şilti alan meclis üyeleri Başkan Subaşı’na şilti takdim etti. Alınan hediyeden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Subaşı, ‘’Genç arkadaşlarımıza nazik ziyaretlerinden ve değerli hediyeleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Böylesine güzel bir ödülle Bilecik’imize ayrı bir gurur katan bütün genç arkadaşlarımızın yanındayım’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle