NOT BIRAKTI İNTİHAR ETTİ

Bilecik'te İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan bir polis memuru başından dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti.

10 Ağustos 2014 Pazar 04:44
4227 Okunma
NOT BIRAKTI İNTİHAR ETTİ

Bilecik'te İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan bir polis memuru T.K. doğum gününde başına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti.  

 

 

  Edinilen bilgilere göre, aslen Ordu'lu olduğu bilinen ve 3 yıl önce Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünde göreve başlayan T. K. (24) adlı polis memuru doğum gününde saat sabah 06:00 sularında Aşağı Çarşı Sokak üzerinde Kent sitesinin 3'üncü katında oturan T.K beylik tabancası ile intihar etti.

 

 

  Çevresinde sevilen bir kişilik olarak tanınan 3 yıllık bekar polis memuru ölümü ile birlikte görev yaptığı meslektaşlarını büyük üzüntüye boğarken, olay yerinde incelemeler yapan savcı, intihar eden polisin cenazesini önce Bilecik Devlet Hastanesi morguna daha sonra da Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Olay yerinde bulunan İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ise yaptığı açıklamalada, "Yapılacak bir şey yok, başımız sağ olsun. Ordulu 3 yıllık bir arkadaşımız. Ölümünde bir sebep göremiyorum. Çalıştığı yer itibari ile en iyi yerlerden birisi" dedi. 

 

 

  Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu Polis memuru T.K.'nın not bıraktığı ve bulunan notta ise "Bu meslek beni delirtti, anne sen üzülme" yazıldığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Son Güncelleme: 10.08.2014 04:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle