MELEK BAŞKAN DEPREM BÖLGESİNDE

Bilecik Belediyesi, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi ve bir ayakkabı firması işbirliği ile 7 bin adet yeni ayakkabı depremzedelere dağıtıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Şubat 2023 Salı 12:17
458 Okunma
MELEK BAŞKAN DEPREM BÖLGESİNDE
banner15

Bilecik Belediyesi, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi ve bir ayakkabı firması işbirliği ile 7 bin adet yeni ayakkabı depremzedelere dağıtıldı.


Ayakkabılar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yardım gemisiyle Hatay’a gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı organizasyonunda Hatay’da kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’ndeki çalışmalara katılmak üzere Hatay’da bulunan Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, depremzedeler için hazırlanan ayakkabıları vatandaşlara dağıttı.



"Yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz"
Depremzedelerin taleplerini dinleyen Başkan V. Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘’Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle toplanan 7 bin çift ayakkabıyı İBB’nin gemisiyle Hatay’da depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın emanetini ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaştırmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle