KENT GENELİNDE YABANİ OT TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin birçok noktasında yabani ot temizliği çalışması başlattı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Temmuz 2021 Cumartesi 13:49
51 Okunma
KENT GENELİNDE YABANİ OT TEMİZLİĞİ BAŞLADI

 Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin birçok noktasında yabani ot temizliği çalışması başlattı.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında şehir genelindeki kötü görüntü ve çevre kirliliğine yol açan birçok noktadaki yabani ot temizliği yapıldı.


Gerçekleştirilen çalışmalar ile görüntü kirliliğinin de önüne geçen ekipler, vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın park ve bahçelerde daha rahat vakit geçirmelerini sağlıyor. Çalışmalar kapsamında bütün mahallelerdeki açık
alanlar, boş arsalar ve yol kenarlarındaki yabani otları temizlenirken aynı zamanda cadde ve sokaklardaki kötü görüntüye neden olan çöpler de temizlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle