KENDİ ELLERİYLE DAĞITTILAR

Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi ve 4 bin kişiye pilav ikramıyla devam etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Eylül 2022 Salı 18:04
327 Okunma
KENDİ ELLERİYLE DAĞITTILAR

Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi ve 4 bin kişiye pilav ikramıyla devam etti.


 

Şeyh Edebali Türbesi alanında düzenlenen etkinlikler, il protokolünün yanı sıra sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı beğeniyle izlendi.


"Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100'üncü yılı kutlu olsun"
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutlayarak, "Hepimiz Bilecik'imizin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlamak üzere bir araya geldik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da kurtuluş sevincimizi artırmak için burada. Tüm katılımcılara hoş geldiniz diyorum. Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100'üncü yılı kutlu olsun" dedi.


 

Konuşmaların ardından Vali Dr. Kemal Kızılkaya, milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Başkan Vekili Subaşı tarafından vatandaşlara pilav, ayran ve üzüm ikramı yapıldı.


 

Ayrıca alanda, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ve kaybolmaya yüz tutmuş Bilecik türkülerinin yer aldığı "Sandıktaki Türküler" isimli eserlerden parçalar dinletildi. Öte yandan, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım çocuklara çikolata ikram etti.

Son Güncelleme: 06.09.2022 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-09-06 20:52:18

Bak ne kadar güzel olmuş kimileri pilav ayrar üzüm dağıtmış kimileri ise çikolata dağıtmış işte Bilecik için birlik beraberlik lazım

banner22

resim yükleresim yükle