KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Ankara programı çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Mart 2023 Çarşamba 11:00
194 Okunma
KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Ankara programı çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.


Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Ankara programı çerçevesinde CHP İl Belediye Başkanları ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

Başkan Subaşı buluşma sonrası yaptığı açıklamada, “CHP İl Belediye Başkanları olarak Genel Başkanımız ve 13’ncü Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Yüreğinde yanan ve tüm ülkeye yayılan değişim heyecanına ortak olacak, bu mücadelede kendisiyle birlikte yılmadan yorulmadan yürüyeceğiz, kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle