KADINLAR İSTEDİ MELEK BAŞKAN YAPTI

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, kadınların isteklerini yerine getirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Ekim 2023 Cumartesi 12:17
11 Okunma
KADINLAR İSTEDİ MELEK BAŞKAN YAPTI

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, kadınların isteklerini yerine getirdi.


Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesinde hazırlanan dikiş kursu merkezinin açılışını yaptı. Mahalle sakinleriyle birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan V. Subaşı, kadınlarla sohbet ederek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Bilecik Belediyesi’nin kadınlar için güzel ve anlamlı çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Bahçelievler Mahallemizde bulunan dikiş kursumuzun açılışını, kadın kursiyerlerimizin isteğiyle hep birlikte bir kez daha yaptık. Tüm kadınlarımızı geliştirebilecekleri ve mesleki beceri kazanabilecekleri bu güzel kursumuza bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleri de açılışı yapılan kurs binasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, katkıları dolayısıyla Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle