İLK SÖZLERİ BAKIN NE OLDU

Bilecik'te bir soruşturma sebebi ile geçici olarak görevden alınan ve bugün de partisinden ihraç edilen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, ilk açıklamasında "Ben tüm Bilecik halkının belediye başkanıyım" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Haziran 2022 Salı 13:04
2373 Okunma
İLK SÖZLERİ BAKIN NE OLDU

Bilecik'te bir soruşturma sebebi ile geçici olarak görevden alınan ve bugün de partisinden ihraç edilen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, ilk açıklamasında "Ben tüm Bilecik halkının belediye başkanıyım" dedi.


İçişleri Bakanlığı'nca Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, geçici olarak görevden uzaklaştırılmıştı. Yaşanan bu olayların ardından 17 Şubat günü CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Başkan Semih Şahin’in oy birliği ile ve ihraç talebi ile Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıklamıştı. CHP'de parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Semih Şahin, partisinden oyçokluğu ile ihraç edildi.


"Ben tüm Bilecik halkının belediye başkanıyım"
Yaşanan bu olay ardından sosyal medya hesabından eşiyle birlikte gülerken bir fotoğraf karesi paylaşarak, "Biz gülümsemeye devam ediyoruz. Her şey çok güzel olacak halkım. Ben tüm Bilecik halkının belediye başkanıyım" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilecikli 2022-06-14 19:45:11

semih bey bizde vatandaş olarak size bakıp gülüyoruz...

Avatar
1111 2022-06-14 22:44:58

Haw he he

Avatar
FALAN FİLAN 2022-06-15 09:20:31

DİYOR Kİ BIRAKIN BİRAZ DAHA GÜZEL BELEDİYECİLİK YAPAYIM DİYOR. HER ŞEY ÇÖK GÜZEL OLACAK DİYOR.SUCUKLAR AHH SUCUKLAR.

Avatar
halk 2022-06-14 19:01:42

evet siz hepimizin başkanısınız aklanır aklanmaz hemen AK partiye geçin de millet biraz hizmet alsın Çileden kurtulsun

Avatar
Misafir 2022-06-16 13:10:27

Bilecik daha önce AKP de degilmiydide simdi olsa ne olacak. Seven varsisindaki ucuba hala atil birsekilde duruyor. Neden duruyor diye hic sorguladınizmı.

banner22

resim yükleresim yükle