İL SEÇİM KURULUNDAN KARAR ÇIKTI

İl Seçim kurulu Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından kendi billboardlarında sergilen reklam projelerini kaldırma kararı aldı.

07 Mart 2014 Cuma 08:35
3558 Okunma
İL SEÇİM KURULUNDAN KARAR ÇIKTI

İl Seçim kurulu Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından kendi billboardlarında sergilen reklam projelere kaldırma kararı aldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı seçim yatırımı olarak 16 proje açıklamıştı. Bu açıkladığı projeleri Bilecik merkezde müftülük karşısındaki Belediye’ye ait billboard reklam alanında sergilemeye başlamıştı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından İlçe Seçim Kuruluna yapılan bu reklamların haksız rekabete yol açıldığı ihtirazı kabul edilmişti. Bunu üzerine Ak Partili yöneticiler tarafından bu karar için bir üst kurul olan İl seçim Kuruluna bu kararın bozulması için yaptıkları itiraz kabul edilmemiştir. Bu karar sonrası Selim Yağcı’nın 16 projesini sergilediği Belediye ait billboard reklam alanından kaldırılması için karar onaylanmış oldu.

 

Bu yapılan reklamlara Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci son yapılan meclis toplantısında verdiği 6 maddelik soru önergesinin biri ise Belediye ait billboardlar diğer partilere karşı haksız rekabet değilmidir ? sorusu olmuştu.

Son Güncelleme: 07.03.2014 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle