İHALE YAPILDI BÜYÜK GELİR ELDE ETTİ

Bilecik'te 89 özel halk otobüsü hattının ihalesi yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Nisan 2023 Pazartesi 12:22
703 Okunma
İHALE YAPILDI BÜYÜK GELİR ELDE ETTİ
banner15

Bilecik'te 89 özel halk otobüsü hattının ihalesi yapıldı.


Belediyece çalışma ruhsatı verme yöntemi uygulanmak suretiyle belediye sınırları ve mücavir alanları içerisinde ve belirlenen şehir içi toplu taşıma hat güzergahlarında özel halk otobüsü vasıtasıyla yolcu taşımacılığı yaptırmak amacıyla 89 adet otobüs hattının ihalesi yapıldı.

 Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ihaleye Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlık yaptı. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesi gereğince açık teklif usulüne göre toplamda 92 adet otobüs hattından 89’u ayrı ayrı olarak 20 yıllığına ihale edildi.


‘’Halkımıza ulaşımda en iyi hizmeti vermek için birlikte çalışacağız’’
İhale sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, "Öncelikle ihalede yer alan ve kazanan tüm dolmuş esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bilecik ve halkımız için bundan sonra da ulaşımda en iyi hizmeti vermek için birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı.


Dolmuş esnafı da ihalenin açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilecikli 2023-04-03 13:08:18

başkan 20 yıldır aynı minibüsler, kapasiteler yetersiz. yine çözüm yok

Avatar
Bilecik 2023-04-03 14:43:46

Otobüs değil ki minibüs. Ben de diyorum Bilecik te gelişme var. Bozüyük un ilçesi yapsınlar Bilecik i bence boşuna il kalmasın yazık

Avatar
İlhan G. 2023-04-04 11:43:36

Bilecik rumuzlu kişi. Bence sen Bozüyük e git. Git ki şu şehirde yaşamayı haketmeyen bir kişi eksilmiş olur .

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle