İBB YÖNETİCİLERİ BİLECİK BELEDİYESİNE ÇIKARMA YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli kurumlarında görev alan yöneticilerden oluşan heyet, Bilecik’e çıkarma yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Haziran 2022 Salı 14:14
90 Okunma
İBB YÖNETİCİLERİ BİLECİK BELEDİYESİNE ÇIKARMA YAPTI
banner15

  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli kurumlarında görev alan yöneticilerden oluşan heyet, Bilecik’e çıkarma yaptı.

Bilecik Belediyesi ile başta fiziki çalışmalar olmak üzere; şehir estetiği ve mimarisi, peyzaj düzenlemeleri, kültür ve sanat etkinlikleri, sosyal belediyecilik gibi birçok konuda karşılıklı işbirliği çalışmaları yapmak üzere gelen heyeti Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcıları Vedat Kazıcı, Özgür Algın ve birim müdürleri karşıladı.

  Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda her iki belediyenin birimleri arasında yapılabilecek çalışma ve projeler ele alındı.

 ‘’İBB’NİN her alanda desteğini görmek bizlere güç veriyor’’

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı toplantının açılışında yaptığı konuşmada ‘’İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her alanda desteğini görmek bizlere güç veriyor’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Dün şehrimizde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve değerli eşlerini ağırladık. Şu ana kadar birçok alanda İBB’nin desteklerini gördük. Şu an gerçekleştirdiğimiz toplantıda ise başta fiziki çalışmalar olmak üzere şehir estetiği ve mimarisi, peyzaj düzenlemeleri, kültür ve sanat etkinlikleri, sosyal belediyecilik gibi birçok konuda karşılıklı fikirleri paylaşacağız. Alanında uzman ve tecrübeli yönetici ve çalışanla şehrimiz ve halkımız için yapabileceğimiz çalışma ve projeleri ele alacağız. Ben tekrar İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve sizlere katkılarınız için çok teşekkür ediyorum’’ İfadelerini kullandı.

İBB’Yye bağlı 13 daire başkanlığı ve birimden 20 yönetici ve çalışan katıldı

Birimler arası karşılıklı görüşme ve temasların gerçekleştirildiği toplantıda Marmara Bölgesi İşbirlikleri Proje Birimi, İBB Başkan Danışmanlığı Birimi, İBB Üstyapı Projeler Müdürlüğü, İBB Etüt ve Projeler Birimi, Kültür A.Ş. Sanat Yönetmeni, Kültür A.Ş. Kültür Etkinlikleri Müdürlüğü, İBB Orkestralar Müdürlüğü, Ağaç A.Ş. Fidanlık ve Lojistik Müdürlüğü, İBB Tarım ve Su Ürünleri Müdürlüğü, Bimtaş A.Ş. Tasarım Müdürlüğü, İBB Bilgi İşlem Müdürlüğü, İBB Engelliler Müdürlüğü, Belbim A.Ş. Pazarlama Müdürlüğü, Belbim A.Ş. Saha Operasyonları, Belbim A.Ş. İsbak A.Ş. Genel Müdürlüğü, İBB Çevre Koruma Daire Başkanlığı, Enerji A.Ş. Proje Mühendisliği, Enerji A.Ş. Proje Müdürlüğü, İstaç A.Ş. Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü, İstaç A.Ş. Çevre Mühendisliği, İçtaş A.Ş. Proje Yönetim Şefliği İmar A.Ş. Proje Geliştirme Müdürlüğü, Şehir Hatları A.Ş. Satınalma ve Lojistik Müdürlüğü, İsfalt A.Ş. Üretim Müdürlüğü, İBB Koruma ve Uygulama Denetim Müdürlüğü’ndeki 20 kişilik grup üyeleri, Bilecik Belediyesi’ndeki ilgili birim müdürleri ve çalışanları ile karşılıklı görüşmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantı sonunda Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, birim yöneticilerine çeşitli hediyeler verirken, gelen heyet üyeleri de Başkan V. Subaşı ve Bilecik Belediyesi birim müdürlerine çeşitli hediyeler sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle