HERKES BU YAZIYI KONUŞUYOR!

Bilecik Belediye, dün kendisine tahsis edilen Yel Değirmeni Teras adlı işletmeyi 'Kaçak yapı' olduğu gerekçesiyle yıkan İl Özel İdaresine, pankartlı tepki gösterdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Haziran 2020 Salı 15:43
1163 Okunma
HERKES BU YAZIYI KONUŞUYOR!
banner15

  Bilecik Belediye, dün kendisine tahsis edilen Yel Değirmeni Teras adlı işletmeyi 'Kaçak yapı' olduğu gerekçesiyle yıkan İl Özel İdaresine, pankarttepki gösterdi. 

  Geçtiğimiz yıllarda İl Özel İdaresi'ne ait olan ve meclis kararıyla belediye tahsis edilen Pelitözü Gölpark'ta bulunan Yel Değirmeni Teras adlı işletme ihale yöntemiyle kiraya verilmişti. Yeni işletmecisi belediyeden izin alarak, bir takım tadilat ve yapıda güçlendirme yaptı.

 Yaklaşık 200 bin lira harcanarak sonra gelinen yapı dün olaylı bir şekilde İl Özel İdaresine tarafından kepçe yardımı ile yıkıldı. Yapıyı yıktırmak istemeyen zabıta ile güvenlik önlemi alan jandarma arasında arbede yaşanmıştı. Yaşanana olaylara rağmen ekipler kepçe yardımı burayı yıkarak, enkazı almadan olay yerinden ayrılmıştı.

  Belediyeden İl Özel İdareye pankartlı tepki

  Yıkım sonrası belediye enkazın bulunduğu alanda güvenlik önlemi alarak, bir de pankart astı. Pankartta, "Bilecik Belediyesi mücavir alanı içindeki bu yapı, Bilecik İl Özel İdaresi tarafından mahkeme kararı olmaksızın, hukuksuz bir işlemle yıkılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle