HAYVAN PAZARINDA KOYUNLAR ULTRASON CİHAZIYLA KONTROL EDİLDİ

Bilecik’te hayvan pazarın en yoğun gün olan arife günü başta koyun olmak üzere dişi hayvanlar ultrason cihazıyla hamilelik kontrolü yapıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Temmuz 2022 Cuma 20:30
162 Okunma
HAYVAN PAZARINDA KOYUNLAR ULTRASON CİHAZIYLA KONTROL EDİLDİ

Bilecik’te hayvan pazarın en yoğun gün olan arife günü başta koyun olmak üzere dişi hayvanlar ultrason cihazıyla hamilelik kontrolü yapıldı.


Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Osmangazi Mahallesi girişinde kurulan kurbanlık satış alanını gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ile birlikte alanı gezen Başkan Yardımcısı Gürses, vatandaşlara hayırlı kazançlar temennisini iletti.


Bilecik Belediyesi’nin ilgili tüm birimleriyle görevlerinin başında olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Gürses, "Pazar alanında Veteriner İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili diğer birim çalışanlarımız, görevlerini gerçekleştiriyor. Kurban satan ve alan vatandaşlarımızı ziyaret ettik.

Veteriner İşleri Müdürlüğündeki arkadaşlarımız kurbanlık hayvanlarında gebelik testi de uyguluyor. Diğer yandan ilaçlama Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ekiplerimiz bayram boyunca şehrimizin dört bir köşesinde ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirecek’’ dedi.
 


“Pazarda gebelik testi, kulak küpesi ve sağlık kontrolleri yapılıyor”
Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ise, birimdeki tüm çalışanlar olarak, vatandaşların sağlıklı ve güvenli şekilde kurban satış ve alış işlemlerini yapmaları için alanda olduklarını belirterek, ‘’Kurban pazarında gebelik kontrolü, kulak küpesi ve sağlık kontrolünü yapıyoruz.

Halkımıza iyi bir hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Hayvan pazarında ya da başka bir noktada kaçan hayvan olursa yakalama timimiz de görev başında olacak. Bu konuda vatandaşların bizlere haber vermesi yeterli olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle