HALK MİNİBÜSLERİ DENETLENDİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Korona virüs (Covid 19) salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında özel halk minibüslerinde denetimler yapıldı.

11 Ağustos 2020 Salı 12:46
126 Okunma
HALK MİNİBÜSLERİ DENETLENDİ
banner15

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Korona virüs (Covid 19) salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında özel  halk minibüslerinde denetimler yapıldı.  


  Vatandaşların her alanda sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla birçok alanda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirilen denetimlerde birçok başlıkta kontrollerde bulundu.

Başta hijyen ve çalışma şartları konularında kontrolleri gerçekleştiren ekipler, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde ulaşım hizmetinin yapılıp yapılmadığını denetledi.

Sürücülere çeşitli uyarılarda da bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, genel denetimlerle birlikte salgına karşı tedbir denetimlerin de belirli aralıklarla devam edeceği bilgisini verdi.A

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle