DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞLERİNDEN, VALİ ŞENTÜRK’E ZİYARET

Bir takım teftişler için Bilecik'e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişleri, Bilecik Valisi Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret etti.

18 Mart 2021 Perşembe 16:33
47 Okunma
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞLERİNDEN, VALİ ŞENTÜRK’E ZİYARET
banner15

Bir takım teftişler için Bilecik'e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişleri, Bilecik Valisi Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret etti.


Genel teftiş çalışmaları ile ilgili Bilecik'e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettişleri Başmüfettiş Yusuf Taşan ve Müfettiş Yardımcısı Yasir Çavuşoğlu Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti. Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’da hazır bulunduğu ziyarette müfettişler ile müftülük çalışmaları hakkında bir süre sohbet eden Vali Şentürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında da başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
ValiBİLECİKHABERDiyanet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle