DAHA NE YAPSIN!

Bilecik Belediyesi'nin eylül ayı belediye meclis toplantısı pazartesi oturumu Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlığında yapılırken, Bilecikspor'un konaklama sorunu çözüldü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Ekim 2022 Salı 14:08
1237 Okunma
DAHA NE YAPSIN!

Bilecik Belediyesi'nin eylül ayı belediye meclis toplantısı pazartesi oturumu Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlığında yapılırken, Bilecikspor'un konaklama sorunu çözüldü.


 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan mecliste 7 gündem maddesi görüşülürken, imar planı ile ilgili konu imar komisyonuna havale edildi. Bilecik Belediyesi’nin yürütmüş olduğu altyapı çalışmalarına ek olarak ilk projede yer almayan Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bazı bölgelerin de proje kapsamına alınması ile ilgili gündem maddesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından yapılan oylama sonucunda iş artışı yapılmasına oy çokluğu ile karar verildi.



"Bilecikspor ortak değerimiz olduğu için her zaman destek olmaya hazırız"
Meclisin son gündem maddesi ise afetten zarar gören vatandaşlar ve Bilecikspor futbolcularının konaklama problemlerini çözmek için görüşüldü. Söz alan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Bilecik’te yaşayan ve doğal afetlerden zarar gören vatandaşlarımız ve ortak değerimiz olan Bilecikspor’un barınma problemlerini çözmek için destek olmaya hazırız. Bu maddeyi de oybirliği ile geçirdiğimiz için ayrıca memnunuz" dedi.

Öte yandan Bilecikspor taraftar grubu Belekoma Tayfa bu olay sonra sosyal medya hesaplarından Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı'nın fotoğraf karesini paylaşarak, "Keşke Herkes Senin Kadar Delikanlı Olsa", "Melek Mızrak Subaşı Başkan Takımına Sahip Çıkıyor", "Darısı Ölü Taklidi Yapanların Başına" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 04.10.2022 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİLECİKLİ 2022-10-04 14:45:30

Yeni otobüs terminalinin üst katları boş, oraya yakın bir antreman sahası yapılsa kullanılabilir bir alana dönüşebilir gibi...

Avatar
BİLECİKLİ 2022-10-04 14:46:58

Hatta o binanın kalanı otel olarak bile kullanılabilir

Avatar
Vatandaş 2022-10-04 20:39:00

Bir türlü bahçelievler mahallesi ne münibüs yolları için bir türlü proje yapılması olmuyor tozdan ve yolların bozuk olması nedeni ile 4 noli münibüs çüler gelmiyor şikayet etsek olmuyor bir türlü alt yapı yapılmıyor orası yerleşim yeri fakat belediye olarak hizmet yok

banner22

resim yükleresim yükle