ÇOCUKLARA BİNLERCE KİTAP DAĞITILDI

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde hazırlanan projeyle Bisiklet Bakım İstasyonuna gelen çocuklara binlerce kitap dağıtıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Haziran 2021 Perşembe 13:10
240 Okunma
ÇOCUKLARA BİNLERCE KİTAP DAĞITILDI

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde hazırlanan projeyle Bisiklet Bakım İstasyonuna gelen çocuklara binlerce kitap dağıtıldı.


Çocukların bisiklet kullanımını artırmak ve kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışma kapsamında bütün mahallelerdeki mahalle konaklarında Bisiklet Bakım İstasyonu çocuklarla buluşarak, bisikletlerin zincir bakımı, lastik hava basıncı ve kontrolleri ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Proje kapsamında ayrıca Bilecik Belediyesi Bisiklet Antrenörü Hakan Yavuz tarafından çocuklara ‘’Güvenli Bisiklet Sürüşü ve Trafik Kültürü Eğitimleri’’ verildi. Çocukların bisiklet kullanımını, daha sağlıklı ve kaliteli bir biçimde yapmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında ayrıca çocuklara binlerce hikaye kitap dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBisiklet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle