ÇOCUK TİYATROSU FESTİVALİ İÇİN PERDELER AÇILIYOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bünyesinde Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan festivalde, birbirinden güzel oyunlar, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde çocuklarla buluşacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Nisan 2022 Cuma 13:04
35 Okunma
ÇOCUK TİYATROSU FESTİVALİ İÇİN PERDELER AÇILIYOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bünyesinde Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan festivalde, birbirinden güzel oyunlar, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde çocuklarla buluşacak.


Programda Kırmızı Başlıklı Kız adlı oyun, 21 Nisan Perşembe günü saat 17.00 ile 18.00'da olmak üzere iki seans halinde, 22 Nisan Cuma günü ise 17.00 ve 18.00'da Karlar Ülkesine Dönüş adlı oyun iki seans halinde çocukların beğenisine sunulacak. 23 Nisan Cumartesi günü saat 17.30'da ise Kurbağa Prens Masalı adlı oyun çocuklara ücretsiz sunulacak. Davetiye biletleri, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinden alınabilir. Etkinliklerin son günü 24 Nisan’da ise Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı oyun 14.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde sahnelenecek.
Öte yandan 23 Nisanda sahnelenecek oyun dışındaki gösteriler için biletler, biletinial.com adresinden temin edilebilecek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle