CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ

Bilecik'te Ramazan ayının başladığı şu günlerde camilerde başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor. 80 derecelik sıcak suyla temizlenen cami halıları daha sonra dezenfekte edilerek, hoş kokular sürülüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Nisan 2022 Salı 12:31
116 Okunma
CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ

Bilecik'te Ramazan ayının başladığı şu günlerde belediye tarafından camilerde başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor. 80 derecelik sıcak suyla temizlenen cami halıları daha sonra dezenfekte edilerek, hoş kokular sürülüyor.


Kayı Boyu ile Merkez Şerif Paşa camileri başta olmak üzere kentteki birçok camide çalışma yapan Bilecik Belediyesi görevlileri, cami çevresinde de gerekli temizlik çalışmasını yerine getiriyor. Yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren temizlik görevlileri, ‘’Camilerde Ramazan ayı dolayısıyla temizlik çalışması yapıyoruz. 80 derecelik sıcak su ile temizlediğimiz halıları vakumlu araçlarla kurutuyoruz.

Daha sonra dezenfekte ilaçlarıyla temizleyip, hoş kokular sürüyoruz. Temizlediğimiz bir camiyi iki vakit sonrası namaza yetiştiriyoruz. Böylece pandemiden kaynaklı bulaşma ve benzeri kirleri de ortadan kaldırmış oluyoruz’’ ifadelerini kullandı.


Cami görevlileri ve cemaat de yapılan temizlikten duydukları memnuniyeti belirterek belediye görevlilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 05.04.2022 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle