ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet, Beşiktaş ve Ertuğrulgazi mahallelerinde yapılması planlanan çalışmalar için incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:21
160 Okunma
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
banner15
banner18

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet, Beşiktaş ve Ertuğrulgazi mahallelerinde yapılması planlanan çalışmalar için incelemelerde bulunarak bilgi aldı.


Beraberinde Başkan Yardımcısı Gürkan Akyurt ve birim müdürleriyle incelemelerde bulunan Başkan V. Subaşı, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini alan Başkan V. Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından mahallelerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Yaptığı incelemeler hakkında konuşan Başkan V. Subaşı, "Cumhuriyet, Beşiktaş ve Ertuğrulgazi Mahallelerimizde gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarımız ve projelerimizi yerinde inceledik. Daha güzel bir şehir için çalışmaya devam ediyor, modern bir kentleşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan V. Subaşı çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Af 011 2023-05-17 12:53:20

Neyin kentleşmesi acaba anlayamadım 3 aydan beri Yollar bozuk yapılmıyor hangi kentleşmeden bahsediyoruz Sayın belediye başkanı su patlağı için kazılan Yollar 3 ay 4 ay sonra yapılıyor o da yama

Avatar
vatandaş 2023-05-17 14:22:34

ne yaptınız ki ne yapacaksınız ? kazdığınız yollara asfalt dökseniz yeter!! başka bir şey istemiyoruz

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle