BU MUTLULUĞUN TARİFİ YOK

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı mezun olduğu okulda depremzedeler için kurulan hayır çarşısına katılırken çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Mart 2023 Cuma 12:51
109 Okunma
BU MUTLULUĞUN TARİFİ YOK
banner15

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı mezun olduğu okulda depremzedeler için kurulan hayır çarşısına katılırken çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası depremzede aileler yararına hazırlanan hayır çarşısına katılarak öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Aynı zamanda kendisinin de mezun olduğu Edebali Ortaokulu öğretmenlerine, öğrencilerine ve hayır çarşısının kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’in de depremzedeler için seferberlik gösterdiğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, “Çok güzel anılar biriktirerek mezun olduğum Edebali Ortaokulu’nun depremzede ailelere yardım amacıyla düzenlediği hayır çarşısını katıldım. Okulumu tekrar ziyaret etmek, 8’nci sınıf yıllığımı görmek ve bu anlamlı etkinliğe katılıp çocuklarla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Edebali Ortaokulu Müdürü Mustafa Ejder’e, öğretmenlerimize ve Okul Aile Birliğine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle