BİR KAMYON DOLUSU ÇÖP TOPLADILAR

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kent Ormanı’nda temizlik çalışması yaparken, 1 kamyon dolusu çöp toplandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Şubat 2022 Çarşamba 12:13
226 Okunma
BİR KAMYON DOLUSU ÇÖP TOPLADILAR

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kent Ormanı’nda temizlik çalışması yaparken, 1 kamyon dolusu çöp toplandı.


Ekipler ‘Doğa yalnızca bizim evimiz değil tüm canlıların evidir’ sloganı çerçevesinde Kent Ormanı’nda yapılan temizlik çalışmasında onlarca torba dolusu atık ve şişe parçaları toplandı.

Yapılan çalışmalar hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "Her türlü canlıya saygı duymak ve temiz bir çevre bilinci oluşturmak hepimizin sorumluluğunda olduğunu bir kez daha hatırlamak istiyoruz. Vatandaşların çevreyi ve doğayı korumaları" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle