BİR GÜNDE 6 AYRI YANGIN ÇIKTI

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlileri bir günde 6 farlı noktada çıkan yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Nisan 2022 Pazartesi 11:59
178 Okunma
BİR GÜNDE 6 AYRI YANGIN ÇIKTI

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlileri bir günde 6 farlı noktada çıkan yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.


Kızıldamlar köyünde çıkan ve bugün kontrol altına alınan yangına su takviyesi çalışması gerçekleştiren itfaiye ekipleri, diğer 5 ayrı noktadaki yangına da müdahale ederek söndürdü.

Tüneller bölgesi Demiryolları 19. Tünel iç aydınlatma trafosunda çıkan yangına müdahale ederek söndüren itfaiye erleri, aynı gün Pelitözü köyündeki baca yangınını büyümeden söndürdü.

Güneş TOKİ Sağlık Ocağı karşısındaki otluk alanda çıkan yangını da söndüren ekipler, ayrıca Yüksek Hızlı Tren İstasyonu karşısındaki alanda çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan Huzurevi arkasındaki ağaçlık alanda çıkan yangını söndüren ekipler, bir günlük mesailerinde 6 ayrı yangına müdahale etmiş oldu.
(CKT-Y)

Son Güncelleme: 04.04.2022 12:04
Anahtar Kelimeler:
HABERYangınİtfaiyeBileick
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle