BİLECİK‘TE İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Bilecik’te, İstiklal Marşının kabul edilişinin 95. yıl dönümünü dolayısıyla ''İstiklal Marşı'nı Ezbere ve Güzel Okuma'' yarışması gerçekleştirildi.

11 Mart 2016 Cuma 07:14
2169 Okunma
BİLECİK‘TE İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI YAPILDI
banner15

  Bilecik’te, İstiklal Marşının kabul edilişinin 95. yıl dönümünü dolayısıyla ''İstiklal Marşı'nı Ezbere ve Güzel Okuma'' yarışması gerçekleştirildi.  

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa bu yıl 10’uncusu düzenlenen yarışmasında, ilk ve ortaokullardan 40’a yakın öğrenci İstiklal Marşı'nı ezbere ve güzel okumak için birbirlerinde yarıştılar. Öğrenciler sahnede ter dökerken, velileri ise, yerlerinde adeta hop oturup hop kalktılar. Bütün öğrencilere alkışlar ile destek veren izleyiciler, birbirinden güzel ve etkileyici okuyan öğrencileri ayakta alkıştılar.

 

  Jüri üyelerinin puanlamada çok zorlandığı yarışmada İlkokul düzeyinde birinci Bilecik Şehir Koleji öğrenci Ebru Onur, ikinci Cumhuriyet İlkokulundan Eslem Nur İnce, üçüncü ise 700. Yıl İlkokulundan Mete Aydın oldu.

 

 

  Ortaokul düzeyindeki yarışmada birinci, Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Aybüke Sıla Yılmaz, ikinci Murat Hüdavendigar Ortaokulu öğrencisi Kemal Hilmi Tuncan, üçüncü ise, TOKİ Ortaokulu öğrencisi Zeynep Nur Sönmez oldu.

 

 

  Öte yandan, 18 Mart günü düzenlenecek etkinlikle dereceye giren öğrencilere, tablet, bisiklet ve yarım altın hediye edilecek.

 

 

Son Güncelleme: 11.03.2016 07:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle