BİLECİK'TE KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ MASAYA YATIRILDI

İnşaat Mühendisler Odası Bilecik Temsilciliği ve Mimarlar Odası Bilecik Temsilciliği bünyesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Mart 2023 Cumartesi 11:29
62 Okunma
BİLECİK'TE KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ MASAYA YATIRILDI

İnşaat Mühendisler Odası Bilecik Temsilciliği ve Mimarlar Odası Bilecik Temsilciliği bünyesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.


İnşaat Mühendisler Odası Bilecik Temsilciliği ve Mimarlar Odası Bilecik Temsilciliği bünyesinde düzenlenen değerlendirme toplantısında, Bilecik, Söğüt, Osmaneli Belediyesileri adın temsilcileri ,İnşaat Mühendisleri Odası Bilecik Temsilciliği, Mimarlar Odası Bilecik Temsilciliği, Jeoloji Mühendisleri Odası Bilecik Temsilciliği ve yapı denetim kuruluşları bir araya geldi.


Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerin de düzenlenen toplantıda 6 Şubat Kahramanmaraş depremi masaya yatırıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Bilecik Temsilcisi Mustafa Ergin Gündüz ve Mimarlar Odası Bilecik Temsilcisi Didem Mean'ın açılış konuşmalarının ardından hasar tespit çalışmalarına katılan inşaat mühendisleri ve mimar arkadaşlar edindiği deneyim ve tecrübeleri aktardılar. Yapılan uygulama hataları, zeminden kaynaklı gerçekleşen yapı hasarları, kaçak yapıların ciddi hasarlara sebep olduğuna değinildi. Bilecik il ve ilçelerinde yeni yapılarda alınacak tedbirler ve denetimler hakkında fikir alışverinde bulunuldu. Son olarak Bilecik ilinin depremselliği hakkında konular görüşülerek toplantı sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle