BİLECİK'TE İSMİ YAŞATILACAK

Bilecik Belediye Meclisi kararı ile Türk tıp profesörü, bilim insanı ve eski Bilecik Milletvekili Besim Ömer Akalın’ın ismi bir sokağa verildi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Mayıs 2021 Salı 12:50
982 Okunma
BİLECİK'TE İSMİ YAŞATILACAK
banner15

Bilecik Belediye Meclisi kararı ile Türk tıp profesörü, bilim insanı ve eski Bilecik Milletvekili Besim Ömer Akalın’ın ismi bir sokağa verildi. 

  Bilecik Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ilk birleşimi Belediye Başkanı Semih Şahin’in başkanlığında gerçekleştirilirken, 5 adet gündem maddesinin görüşüldü. Toplantının ilk birleşiminde mecliste grubu bulunan tüm partiler tarafından İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının kınandığı açıklamalar yapıldı. Belediye Başkanı Semih Şahin de toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İsrail’i lanetleyerek Filistin’in yanında yer almaya devam edeceklerini bildirdi.

  2020 mali yılı kesim hesabının görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda, imar konuları görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ayrıca, Hürriyet Mahallesinde yer alan Yuvam Sokak isminin Türk tıp profesörü, bilim insanı ve eski Bilecik Milletvekili Besim Ömer Akalın’ın ismiyle değiştirilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

  Bir diğer gündem maddesi olarak ele alınan Pelitözü Mahallesi yaklaşık 525 hektar alanda fotogrametrik halihazır harita, imar planı yapımına esas jeolojik-jeoteknik etüt yapımı ve 1/5000 ve 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon imar planı konusu hakkında İmar komisyonunca sunulacak rapor görüşülerek, oy çokluğuyla karara bağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle