BİLECİK'İN TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ ANLATILDI

Bilecik Belediyesi katkılarıyla düzenlenen ve 16 farklı ülkeden gelerek eğitim hayatlarını Bilecik’te sürdüren öğrencilere, Bilecik’in tarihi yerleri gezdirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Nisan 2022 Perşembe 13:30
88 Okunma
BİLECİK'İN TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ ANLATILDI

 Bilecik Belediyesi katkılarıyla düzenlenen ve 16 farklı ülkeden gelerek eğitim hayatlarını Bilecik’te sürdüren öğrencilere, Bilecik’in tarihi yerleri gezdirildi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri tarafından organize edilen şehir turunda, Bilecik’in tarihi ve kültürel değerleri anlatıldı.

Yaşayan Şehir Müzesi, Tarihi Belediye Binası, Saat Kulesi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret eden öğrenciler, Bilecik Belediyesi görevli rehberlerinden bilgiler aldı.

Gezdikleri yerler hakkında not alan öğrenciler, merak ettikleri soruların cevabını buldu ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle