BİLECİK BELEDİYESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

 Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 2023 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması'nda belediyenin kazandığı ödülü aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Ekim 2023 Pazartesi 12:38
269 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

 Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 2023 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması'nda belediyenin kazandığı ödülü aldı.


Sağlıklı Kentler Birliği tarafından yıl 14'üncü Mardin’de düzenlenen ve 39 üye belediyenin 79 projeyle başvurduğu 2023 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışmasında Bilecik Belediyesinin kazandığı ödülü aldı. Akıllı Şehir, İklim Dostu Şehir, Sağlıklı Çevre, Sosyal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam, Sürdürülebilirlik Özel Ödülü, Şehir Planlaması ve Yenilikçilik gibi 7 kategoride düzenlenen yarışmada Bilecik Belediyesi ve Proje Ortakları Bilecik Kent Konseyi, Tema Vakfı İl Temsilciliği ödül aldı.
Büyükşehir Belediyeleri kategorisinde 20 proje, büyükşehir ilçe belediyeleri kategorisinde 48 proje, il belediyeleri kategorisinde 8 ve il ilçe belediyeleri kategorisinde 3 toplamda 79 proje jüri tarafından incelendi. Değerlendirmede Bilecik Belediyesi Sağlıklı Çevre kategorisinde ‘’Kağıt Atıklarımız Eğitime Dönüşüyor’’ projesi ile ödüle layık görüldü.

‘’Çevre ve doğamız için güzel projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’
Bilecik Belediyesi’nin almış olduğu ödül hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Belediye Başkan V. Subaşı, ‘’Belediyemiz, Bilecik Kent Konseyi ve TEMA Vakfı İl Temsilciliği ortaklığında hazırladığımız projemiz, ulusal düzeyde ödülle şehrimizi gururlandırdı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin Mardin’de düzenlediği Tek Sağlık Tek Gezegen Tek Toplum Konferansına katılarak ödüle layık görülen 'Kağıt Atıklarımız Eğitime Dönüşüyor' projemizin ödülünü Bilecik adına aldık. Bu gurur hepimizin’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.10.2023 15:11
Anahtar Kelimeler:
BelediyeödülAldı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle