BİLECİK BELEDİYESİ İŞ BAŞINDA

Bilecik'te vatandaşların kullandığı 6K akıllı duraklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Ekim 2023 Cumartesi 11:57
96 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ İŞ BAŞINDA

Bilecik'te vatandaşların kullandığı 6K akıllı duraklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı.


Bilecik Belediyesi tarafından şehirdeki bütün 6K akıllı duraklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli alanlarda minibüs beklemeleri amacıyla şehrin birçok noktasında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik faaliyetlerini sürdürmeye devam etti.

Durak çevresinde görüntü kirliliği oluşturan atık ve çöpleri de toplayan ekipler, duraklardaki bakım ve onarım çalışmasını da yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ayrıca şehir merkezindeki bütün camilerin bahçe ve çevresinde de yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşlar, gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeTemizlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
11. 2023-10-09 08:22:16

Yav arkadaş duraklar temizleneceğine, ulaşım sistemi modernleştirilsin. Bizim talebimize bak, gerçekleşen şeye bak. Otobüs diyoruz, raylı sistem diyoruz, habere bi bakıyoruz duraklar temizleniyo. Şaka gibi.

Avatar
Ertuğrul 2023-10-09 08:23:24

Abi yapmayın hangi vatandaş, hangi memnuniyet. İnsanlar 2023te hala o küçücük minibüslerde balık istifi gibi yolculuk yapıyo, hangi memnuniyet.

banner22

resim yükleresim yükle