BELEDİYENİN BÜTÇESİ TAM TAMINA

Bilecik Belediyesi aralık ayı meclis toplantısının pazartesi birleşimi, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlığında yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Aralık 2022 Salı 11:28
267 Okunma
BELEDİYENİN BÜTÇESİ TAM TAMINA
banner15
banner18

Bilecik Belediyesi aralık ayı meclis toplantısının pazartesi birleşimi, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlığında yapıldı.


 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıda 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 2023 yılına ait Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ele alındı.

2023 yılında uygulanacak Ücret ve Tarifeler ile ilgili Ücret ve Tarife Komisyonu raporunun tekrar görüşülmesi için ek süre verilirken, toplantıda Bilecik Belediyesi 2023 yılı bütçesi 464 milyon TL olarak belirlendi.

İmar planı konusu da görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle