BELEDİYEDE HİZMETTE SINIR YOK

Bilecik Belediyesi tarafından ulaşıma açılan yeni yollarda stabilize asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Ekim 2023 Salı 11:17
213 Okunma
BELEDİYEDE HİZMETTE SINIR YOK

Bilecik Belediyesi tarafından ulaşıma açılan yeni yollarda stabilize asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.


Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üst yapı çalışmaları kapsamında kilit parke taşıyla kaplanan Özgen Konutları ile alt yapı ve diğer bağlantı çalışmaları tamamlanan Abbaslık Köy yolu ve Özgün Sitesi çevresinde stabilize asfaltlama çalışması yapıldı.

Belediye Başkanlığı tarafından ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından son iki ayda yapılan üst yapı çalışmaları hakkında bilgi verildi. Buna göre Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son iki ayda; Bahçelievler, Hürriyet ve Ertuğrulgazi Mahallelerinde 14 bin 500 metrelik alanda bordür ve yağmur oluğu çalışması yapılırken, 2 bin 30 metre karelik alanda baskı beton çalışması, 7 bin 793 ton asfalt iyileştirme çalışması ve 32 bin metrekarelik alanda da parke taşı çalışması gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeHizmet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-10-17 19:25:04

Yol yaptık diye reklam ettiniz. Beş yılda bir tek yaptığınız Bahçelievlerde özel Açı kolejinin ününe gelen 100 metre yol. Çarşı merkezine yaptığınız avuç içi kadar park. O yaptığınız yola da sigara kağıdı gibi incecik bir asvalt atmışsınız, yol hamur gibi olmuş, yol kalmamış, tarlaya dönmüş. Çarşı merkezindeki parka gelince orada zaten bir park vardı. Tekrar düzenlediniz, avuç içi kadar parkı 4 senedir anlatıyorsunuz. Niye? Çünkü vizyon yok, proje yok, çalışma yok.

Avatar
Bilecikli 2023-10-18 10:10:48

Gelin görün yollar göstermelik yapıldı yolun yarısı yapıldı yarısı kaldı

banner22

resim yükleresim yükle