BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI 'BAŞKANLAR ZİRVESİ'NE KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Marmara Bölgesi belediye başkanlarının katıldığı Başkanlar Zirvesi'ne katıldı.

12 Şubat 2016 Cuma 13:28
1104 Okunma
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI 'BAŞKANLAR ZİRVESİ'NE KATILDI

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Marmara Bölgesi belediye başkanlarının katıldığı Başkanlar Zirvesi'ne katıldı.  

 

 

  İzmir'de gerçekleşen ve 3 gün sürecek olan zirveye üye büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları katılıyor. Marmara Belediyeler Birliği (MBB) ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başkanlığında gerçekleştiriliyor. Başkanlar Zirvesi’nde başkanlar, değişen dünyada yerel yönetimlerin rolünü ve liderlikte çağdaş eğilimleri konuşuyor. İzmir’de 3 gün sürecek zirveye MBB’ye Zirve ile ilgili bilgi veren MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “MBB, 6’sı büyükşehir olmak üzere 181 belediyenin üye olduğu geniş bir aile. Kırk yılı aşkın bir geleneğe, böylesine köklü bir yapıya sahip olan birliğimize üye belediye başkanlarıyla her yıl Başkanlar Zirvesi’nde bir araya gelerek hem aramızdaki duygusal bağı güçlendiriyoruz, hem de deneyim paylaşımında bulunuyoruz. Bu tür buluşmalardan elde edilen bilgi ve tecrübe kazanımları her ilimiz veya ilçemiz insanına kaliteli hizmet olarak dönüyor. Bu yüzden Başkanlar Zirvesi’ni önemsiyorum” dedi.

 

 

  Zirvede, daha önce Türk A Milli Futbol Takımı’nın ve Galatasaray Futbol Takımı’nın psikolojik danışmanlığını yapmış olan Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş, belediye başkanlarına “Potansiyeli Performansa Çeviren Lider” başlıklı bir sunum yaptı. Dr. Moral olarak tanınan Dr. Halil İbrahim Erbıyık, genel hekimlik bilgileri ile entelektüel birikimini harmanlayarak hazırladığı “Sağlıklı Yönetici, Mutlu Toplum” sunumunda yoğun ve stresli bir tempoda çalışan başkanlara sağlıklı yaşamın sırlarını verdi. Zirve kapsamında 13 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek olan Başkanlar Forumu’nda ise belediye başkanları değişen dünyada yerel yönetimlerin rolünü ve bu doğrultuda Marmara Belediyeler Birliği’nden beklentilerini konuşacaklar.

  Marmara Bölgesi Belediye Başkanları'nın katıldığı Başkanlar Zirvesi'ne Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın yanı sıra Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve AK Parti’ye yeni geçen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş da katıldı.


Son Güncelleme: 12.02.2016 13:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAkBaşkanlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle