BELEDİYE BAŞKAN V. SUBAŞI KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE TESLİM ETTİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde başkanlık koltuğunu, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Eslem Arslan’a teslim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Nisan 2023 Salı 12:28
47 Okunma
BELEDİYE BAŞKAN V. SUBAŞI KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE TESLİM ETTİ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde başkanlık koltuğunu, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Eslem Arslan’a teslim etti.


Okul Müdürü Vehbi Şahan, öğretmen ve öğrencileri makamında ağırlayan Başkan V. Subaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan V. Subaşı, öğrenci koltuğuna oturan Eslem Arslan ve arkadaşları Doğukan Kayacan ve Emre Rüzgar Güngör’e, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Öğrencilerin şehir ve belediyecilik konularındaki talepleri de alan Başkan V. Subaşı, ziyaret sonrasında öğrencilere hediyeler vererek, fotoğraf çektirerek, “Böyle anlamlı bir günde çok güzel öğrencilerimizi ağırladık. Siz öğrencileri ve gençleri çok seviyoruz.

Fikirlerinizin bizlere her zaman yol göstereceğine inanıyorum. Sadece bugün değil diğer zamanlarda da sizleri belediyemizde ağırlayarak, talep, görüş ve düşüncelerinizi almak isteriz” ifadelerini kullandı.
Başkan V. Subaşı, öğrencilerin toplumlar için umut kaynağı olduğunu belirterek, onları yarınlarda en iyi yerlerde görmek istediğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle