BAŞKAN YILDIRIM, "BİLECİKSPOR SAHİPSİZ KALMAZ"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor'un sahipsiz kalmayacağı söyledi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Haziran 2023 Salı 13:43
839 Okunma
BAŞKAN YILDIRIM, "BİLECİKSPOR SAHİPSİZ KALMAZ"

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor'un sahipsiz kalmayacağı söyledi. 

  1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Turgut Özen’in görevinden istifa etmesinin ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alınmıştı. 1969 Bilecik Spor Kulübü yeni başkanını seçmek dün saat 19.00'da kulüp binasında olağanüstü kongre için toplandı. Turgut Özen kongreye katılmazken,  yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ikinci toplantı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde 19 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da yapılacak.

  Yaşanan bu olayların ardından sitemiz sahibi İbrahim Rafet Sünetci'ye açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor'un sahipsiz kalmayacağı söyleyerek, "Bu takım ilimizin takımı. Bu takıma herkesin sahip çıkması lazım. Bizlerde siyasiler olarak bu takımın BAL'dan 3. Lig'e yükselmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

  Öte yandan Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde 19 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da yapılacak olan kongreye büyük bir katılım olması beklenirken, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Bayındır'ın aday olması bekleniyor. Bayındır'ın taraftar tarafından arasında sevilen bir isim olması gözlerden kaçmazken, o gün taraftarından kongre merkezini tribüne çevireceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bileciksporluyuz 2023-06-13 14:40:52

Taraftarlarla ilgili kısımda yanlış bilgi vermeyin bu adayın taraftara karşı tavrını hiç bir yönetim ve başkan yapmamıştır... Belekoma'ya saygısızca davranmıştır. Belekoma 2008'den beri menfaat gozetmeden köy kasaba demeden Kırmızı Beyazın peşinden koşmuştur buna rağmen bu aday Taraftar grubu olarak yeni bir oluşum talep etmiştir. Bunu denemeye kalktıklarında da ellerinde patlamıştır. Belekoma ile Bilecikspor bütünleşmiştir. Kimse bunun aksini idda edemez.Idda etmeye çalışanda çarşıda sokakta heryerde cevabını alır..Taraftara karşı bu bakış açısıyla hiç bir yere varamazsınız sonunda yalnız kalırsınız. Unutmayın Bileciksporun sahibi Taraftarıdır.

Avatar
Belekoma 2023-06-13 16:44:51

Aday, Bileciksporun gerçek taraftarı olan Belekomayı istemeyip yeni bir oluşum talep etmiştir. Ancak girişimleri sonuçsuz kalmıştır. Taraftara karşı bu tutumla ilerlenmez. Bileciksporun sahibi Taraftarıdır.

Avatar
BuAlemdeBelekoma 2023-06-14 12:13:34

Aday, taraftarla birlikte hareket ederse başarı gelir. Toprağa kadar armanın peşindeyiz.

Avatar
Turko belekoma 2023-06-13 22:58:32

Rafet abi fenerbahce kongre üyesiyim diye biliyoruz seni nilecik konsere üyesi neden 8lmuyorsun

Avatar
Bilecikli 2023-06-14 11:10:44

Herhalde sahipsiz kalmaz fakat sizler ne zaman sahip çıktınız ki şimdi çıkacaksınız

Avatar
İsmail 2023-06-15 02:46:32

Bilecik bayırköyden bal hakkını aldı ama yürütemiyor en iyisi hakkını verin bozüyük spora kurtulun onlan bu işin ustası

banner22

resim yükleresim yükle